Vi som jobbar här

Madelene Markussen
Barnskötare

Jag har gått barn och fritidsprogrammet i Nyköping och jobbat som barnskötare sedan studenten 2011. Jag har jobbat på Bikupan sedan våren 2015. Jag bor med sin sambo och hund i Karl-Gustav och har ett stort intresse för djur och musik.

Hanna Lennartsson
Barnskötare (tjänstledig)

Jag är utbildad inom sociologi med pedagogisk inriktning och är instruktör i barnyoga. Jag har jobbat som barnskötare sedan 2003 och började på Bikupan 2006. Jag bor med sin sambo och tre söner. Jag är speciellt intresserad av skapande verksamhet, sång och hälsa. Jag är spontan, fantasirik och lekfull.

Denise Thorsmyr
Barnskötare
Maggan Bäckman
Barnskötare

Jag bor i Skällinge sedan 1980. Har varit dagmamma i 11 år, jobbat 25 år i bensinbranschen. Jag har en barnskötarutbildning. På fritiden tycker jag om att gå långa promenader eller vara med mina två barnbarn. Är även intresserad av att fiska, helst med flugor.

Susanne Svensson
Barnskötare

Jag har jobbat som dagbarnvådare 1987-2000. Efter det jobbade jag med lite av varje som städ i skola, förskola i kommunen och på apoteket vid sjukhuset. Jag har jobbat på Bikupan sedan 2008. Jag bor i Skällinge med sin man och har två utflygna döttrar och två barnbarn. Mina intressen är familjen och få vara ute i naturen.

Emilia Bengtsson
Förskollärare

Jag är uppvuxen i Smålands djupa skogar men flyttade till Varberg för kärleken. Nu bor jag och min sambo i en lägenhet i centrala Varberg. Jag läste till förskollärare på högskolan i Halmstad och tog examen juni 2018. På fritiden gillar jag att styrketräna och umgås med familj och vänner.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_20190624_084546_resized_20190624_084756219-225x300.jpg
Fortuna Green
Ekonomibiträde

Jag är utbildad kock sedan 2011. I köket på Bikupan har jag jobbat sedan december 2016. Jag kommer från Ungern och flyttade till Sverige 1998, då jag träffade sin man. Sedan 2013 bor jag med sin man och mina tre döttrar i Veddige. På fritiden gillar jag att läsa böcker och ser gärna på dokumentärer. I köket brinner jag  för vegetarisk och klimatsmart mat.

Josefine Sandberg
Barnskötare

Jag bor i Skällinge med min sambo och min katt Stina. Jag har gått barn och fritidsprogrammet, efter gymnasiet jobbade jag som vikarie inom barnomsorgen i tre år. Bestämde jag mig för att plugga upp mina betyg. Sommaren 2018 blev jag färdig barnskötare och fick jobb här på Bikupan. På min fritid gillar jag att gå promenader och umgås med nära och kära.


Anja Hyléen
Förskollärare