Vi som jobbar här

Sabine Lennartsson

Sabine är född och uppvuxen i Tyskland, hon kom till Sverige 1989. Hon har tidigare jobbat på två olika föräldrarkooperativ och sedan hösten 2013 som förskolechef/förskolelärare på Bikupan. Sabine har två vuxna barn och särbo och är intresserad av barnböcker, språk och dans.

 sabine1
 ooo_21

Madelene Markussen

Madde har gått barn och fritidsprogrammet i Nyköping och jobbat som barnskötare sedan studenten 2011. Hon har jobbat på Bikupan sedan våren 2015. Madde bor med sin sambo och hund i Karl-Gustav och har ett stort intresse för djur och musik.

Hanna Lennartsson

Hanna är utbildad inom sociologi med pedagogisk inriktning och är insrtuktör i barnyoga. Hon har jobbat som barnskötare/förskolelärare sedan 2003 och började på Bikupan 2006.   Hanna bor med sin sambo och tre söner. Hon är speciellt intresserad av skapande verksamhet, sång och hälsa. Hon är spontan, fantasirik och lekfull.

 hanna1

Emma Walliander

Jag bor i Grimeton med min man och mina två döttrar. Vi har även en hund och katt. Från början kommer jag från Småland. Jag är utbildad förskollärare (2003) och sjuksköterska (2017). På fritiden tycker jag om att läsa böcker, röra på mig och umgås med min familj och mina vänner.

Maggan

Jag bor i Skällinge sedan 1980. Har varit dagmamma i 11 år, jobbat 25 år i bensinbranschen. Jag har en barnskötarutbildning. På fritiden tycker jag om att gå långa promenader eller vara med mina två barnbarn. Är även intresserad av att fiska, helst med flugor.

 susanne1

Susanne Svensson

Susanne har jobbat som dagbarnvådare 1987-2000. Efter det jobbade hon med lite av varje som städ i skola, förskola i kommunen och på apoteket vid sjukhuset i 7år ( väldigt intressant och lärorikt). Hon har jobbat på Bikupan sedan 2008. Susanne bor i Skällinge med sin man och har två utflygna döttrar och två barnbarn. Hennes intressen är familjen och få vara ute i naturen.

Caroline Jobson

Lina är utbildad förskolelärare och har jobbat sedan 2007. Hon har jobbat på en förskola i Göteborg i 5 år och började på Bikupan hösten 2015. Lina bor med sin man och dotter i Varberg. Som förskolelärare brinner hon för språket både i tal och skrift. Böcker och sagor är något Lina tycker mycket om att använda i sitt pedagogiska arbete. På fritiden tycker hon att röra på sig, vara i naturen och umgås med familjen.

 bild-jpg_21

Fortuna Green

Fortuna är utbildad kock sedan 4 år tillbaka. I köket på Bikupan har hon jobbat sedan december 2016. Fortuna kommer från början från Ungern och flyttade till Sverige 1998, då hon träffade sin man. Sedan 2013 bor hon med sin man och tre döttrar i Veddige. På fritiden gillar Fortuna att läsa böcker och ser gärna på dokumentärer. I köket brinner hon för vegetarisk och klimatsmart mat.

Emilia

Jag är uppvuxen i Smålands djupa skogar men flyttade till Varberg för kärleken. Nu bor jag och min sambo i en lägenhet i centrala Varberg. Jag läste till förskollärare på högskolan i Halmstad och tog examen juni 2018. På fritiden gillar jag att styrketräna och umgås med familj och vänner.

 

Josefine Sandberg

Jag bor i Skällinge med min sambo och min katt Stina. Jag har gått barn och fritidsprogrammet, efter gymnasiet jobbade jag som vikarie inom barnomsorgen i tre år. Bestämde jag mig för att plugga upp mina betyg. Sommaren 2018 blev jag färdig barnskötare och fick jobb här på Bikupan. På min fritid gillar jag att gå promenader och umgås med nära och kära.

Denise

Jag bor i Grimeton med min man och mina tre döttrar. Jag kommer från Grästorp men flyttade till Halland 2011. Jag är utbildad frisör och har jobbat som det under hela mitt vuxna liv. Jag är intresserad av musik och inredning och på min fritid umgås jag gärna med min familj.