Vi som jobbar här

 

Sabine Lennartsson

Sabine är född och uppvuxen i Tyskland, hon kom till Sverige 1989. Hon har tidigare jobbat på två olika föräldrarkooperativ och sedan hösten 2013 som förskolechef/förskolelärare på Bikupan. Sabine har två vuxna barn och särbo och är intresserad av barnböcker, språk och dans.

 sabine1
 ooo_21

Madelene Markussen

Madde har gått barn och fritidsprogrammet i Nyköping och jobbat som barnskötare sedan studenten 2011. Hon har jobbat på Bikupan sedan våren 2015. Madde bor med sin sambo och hund i Karl-Gustav och har ett stort intresse för djur och musik.

Hanna Lennartsson

Hanna är utbildad inom sociologi med pedagogisk inriktning och är insrtuktör i barnyoga. Hon har jobbat som barnskötare/förskolelärare sedan 2003 och började på Bikupan 2006.   Hanna bor med sin sambo och tre söner. Hon är speciellt intresserad av skapande verksamhet, sång och hälsa. Hon är spontan, fantasirik och lekfull.

 hanna1
 
 
 susanne1

Susanne Svensson

Susanne har jobbat som dagbarnvådare 1987-2000. Efter det jobbade hon med lite av varje som städ i skola, förskola i kommunen och på apoteket vid sjukhuset i 7år ( väldigt intressant och lärorikt). Hon har jobbat på Bikupan sedan 2008. Susanne bor i Skällinge med sin man och har två utflygna döttrar och två barnbarn. Hennes intressen är familjen och få vara ute i naturen.

Caroline Jobson

Lina är utbildad förskolelärare och har jobbat sedan 2007. Hon har jobbat på en förskola i Göteborg i 5 år och började på Bikupan hösten 2015. Lina bor med sin man och dotter i Varberg. Som förskolelärare brinner hon för språket både i tal och skrift. Böcker och sagor är något Lina tycker mycket om att använda i sitt pedagogiska arbete. På fritiden tycker hon att röra på sig, vara i naturen och umgås med familjen.

 

 bild-jpg_21

 

 

Fortuna Green

Fortuna är utbildad kock sedan 4 år tillbaka. I köket på Bikupan har hon jobbat sedan december 2016. Fortuna kommer från början från Ungern och flyttade till Sverige 1998, då hon träffade sin man. Sedan 2013 bor hon med sin man och tre döttrar i Veddige. På fritiden gillar Fortuna att läsa böcker och ser gärna på dokumentärer. I köket brinner hon för vegetarisk och klimatsmart mat.